Search found 5 matches

by AndreRamakers
Fri Oct 16, 2020 11:26 am
Forum: Hardware
Topic: HARDWARE Design
Replies: 2
Views: 514

Re: HARDWARE Design

Hi, We have done our own design. The JTAG connects only with TMS, TCK, TDI and TDO. The reset is not connected to the programmer. Just power the WROOM and start debugging. Please be careful, I had to program the WROOM first through the serial line before the JTAG was usable. I have entered a questio...
by AndreRamakers
Tue Oct 13, 2020 8:08 am
Forum: ESP-IDF
Topic: First time programming with JTAG not possible!
Replies: 1
Views: 373

First time programming with JTAG not possible!

Hi all,

I have noticed that I can't program an empty WROOM with JTAG. I have to program the module through the bootloader once to activate the JTAG usage. Is there a way to use JTAG also for first time programming? We really need this for production.

Thanks,
André
by AndreRamakers
Tue Oct 13, 2020 8:05 am
Forum: ESP-IDF
Topic: ESP32 DEV KIT C debug setup
Replies: 3
Views: 599

Re: ESP32 DEV KIT C debug setup

Hi,

I have been struggling with debugging until I found "VisualGDB embedded". This is a plugin for Visual Studio which really works out of the box! Also "menuconfig" is now done from within Visual Studio just by editing the project properties. It is really worth its low price!
by AndreRamakers
Fri Mar 27, 2020 1:44 pm
Forum: Hardware
Topic: Debugging with JLink doesn't work
Replies: 3
Views: 2871

Re: Debugging with JLink doesn't work

Hi, do you use all the latest versions? Like openocd 20191114? I also tried version 20190313, same result. Here is the openocd board config: # BEA OpenOCD configuration file for ESP32-WROOM on RPU board. # # It uses a JLINK cable # # For example, OpenOCD can be started for ESP32 debugging on # # ope...
by AndreRamakers
Fri Mar 20, 2020 2:03 pm
Forum: Hardware
Topic: Debugging with JLink doesn't work
Replies: 3
Views: 2871

Debugging with JLink doesn't work

Hi, I am working on my own board. The code, letting a led blink, is working, the led blinks. The tools, all latest version, are running on Ubuntu (virtual machine) under Visual Studio Code. Compiling and programming works fine but I am already busy for two weeks trying to get the debugging working. ...

Go to advanced search