Search found 14 matches

by sumesh
Thu Oct 22, 2020 6:14 am
Forum: ESP-IDF
Topic: pppos_client example hangs when I loop it
Replies: 1
Views: 1022

Re: pppos_client example hangs when I loop it

did u manage to fix this issue?
i am also having the same issue.. cant change mode back to cmd before hanging up
by sumesh
Fri Oct 16, 2020 6:28 am
Forum: ESP-IDF
Topic: How to deal with disconnects on PPPos cellular
Replies: 1
Views: 221

Re: How to deal with disconnects on PPPos cellular

i am also interested to learn about an easy to deal with solution for this issue
by sumesh
Tue Jul 21, 2020 12:47 am
Forum: ESP-IDF
Topic: (resolved) I2C malloc error
Replies: 13
Views: 4800

Re: (resolved) I2C malloc error

i am facing this issue as well, how did you resolve it?
by sumesh
Thu Jun 18, 2020 12:28 am
Forum: ESP-IDF
Topic: ESP32 - Azure SDK compiling error
Replies: 1
Views: 414

ESP32 - Azure SDK compiling error

CMakeOutput.log i am facing some issue with ESP IDF 4, i was using ESP IDF 3.3 and all was working, but now i am moving to version 4. this requires adding azure sdk and i added it to components. during compling it is showing this error. --------------------------------------------------------- [683...
by sumesh
Thu Jul 12, 2018 11:13 pm
Forum: ESP-IDF
Topic: Debugging TG1WDT_SYS_RESET
Replies: 6
Views: 3429

Re: What is "ets Jun 8 2016 00:22:57"

Attaching the crashing log
by sumesh
Thu Jul 12, 2018 11:12 pm
Forum: ESP-IDF
Topic: Debugging TG1WDT_SYS_RESET
Replies: 6
Views: 3429

Debugging TG1WDT_SYS_RESET

Does the 0x8 (TG1WDT_SYS_RESET) , boot: 0x13( SPI_FAST_FLASH_BOOT)

indicates a specific type of event that transpired and it caused the reboot?

I am facing the same issue.
by sumesh
Thu May 24, 2018 6:44 am
Forum: ESP-IDF
Topic: ESP32 getting disconnected after some data transaction with AZURE IOT
Replies: 9
Views: 3977

Re: ESP32 getting disconnected after some data transaction with AZURE IOT

Dear Admins,

we are also facing the same issue, please do let me know if you have any findings
by sumesh
Tue Apr 17, 2018 2:02 am
Forum: ESP-IDF
Topic: Getting ECONNABORTED when trying to connect()
Replies: 12
Views: 6843

Re: Getting ECONNABORTED when trying to connect()

Did u try setting the receiving port correctly? i was having the same issue..

1) i disabled all the firewalls
2) changed the receiving port to 80 (http) instead of default 21

hope this helps :)

Best Regards,
Sumesh
by sumesh
Fri Apr 06, 2018 7:24 am
Forum: Report Bugs
Topic: Brown Out reset
Replies: 1
Views: 2082

Brown Out reset

I am encountering an issue with ESP32 hardware brownout detection and reset. Scenario: i have some bulk capacitors on the 3.3V power supplies to be able to send out "I am dying" message while power is going away. if the board gets powered back, before the capacitor gets fully powered down ( 1.4V ), ...
by sumesh
Wed Mar 14, 2018 8:12 am
Forum: General Discussion
Topic: ESP32 OTA via BLE
Replies: 18
Views: 15988

Re: ESP32 OTA via BLE

it is around 5 minutes 720K

Go to advanced search