wifi spams serial monitor

nxt518
Posts: 5
Joined: Wed May 29, 2019 1:22 pm

wifi spams serial monitor

Postby nxt518 » Mon Jun 03, 2019 12:26 pm

Hi,
I combined /examples/wifi/getting_started/softAP/ + /examples/protocols/http_server/

Connection and http requests/replies work fine.

But sometimes I get a lot of wifi messages on serial (30 per second):
...
wifi: ampdu: ignore deleting tx BA0
wifi: ampdu: ignore deleting tx BA0
wifi: ampdu: ignore deleting tx BA0
...
Module is WROOM32.
How to avoid this messages being generated?
(I dont want to change loglevel, I want to find out the reason.)

nxt518
Posts: 5
Joined: Wed May 29, 2019 1:22 pm

Re: wifi spams serial monitor

Postby nxt518 » Tue Jun 11, 2019 6:29 am

This also happens with the unmodified /examples/wifi/getting_started/softAP/

A guy over at the Chinese Espressif Forum also has this behaviour.

GAllevto
Posts: 1
Joined: Tue Jul 23, 2019 8:05 pm

Re: wifi spams serial monitor

Postby GAllevto » Tue Jul 23, 2019 8:13 pm

Hello,

I am having the same problem using Wrover-B (DevKit-C and custom PCB).
The problem only starts occuring after a few minutes, but never at the very beginning after a hard reset.
I am also using the ESP in AP and APSTA mode. I have not tested it using STA only mode.

squonk11
Posts: 63
Joined: Wed Mar 01, 2017 6:53 pm
Location: Germany

Re: wifi spams serial monitor

Postby squonk11 » Tue Dec 10, 2019 5:05 pm

I am also having this problem. It seems as if this is related to some problems in my TCP/IP communication. Is there already a fix or workaround for this issue?
"Wer glaubt etwas zu sein hat aufgehört etwas zu werden"
Sokrates

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 17 guests